donderdag, juni 24, 2004

Catch up!

Moedig, de "ketchupspuiters" (zo zijn ze in de volksmond al gaan heten) hebben zich woensdag gemeld bij justitie. Moedig, omdat ook zij kunnen vermoeden dat een evt. protest weer over heeeel andere dingen zal gaan dan over de ludieke protestdaad tegen Verdonk zelf.
Herben stookte het vuurtje al flink op in de kamer ("hebben ze nou niets geleerd? Het gaat net als bij de demonisering van Pim Fortuyn, het begint met dit gedoe en het eindigt in moord!"). Herben kan het weten, die zit al zijn hele leven tussen de criminele bestuurders (immers, het begint met vastgoed en het eindigt met liquidatie op de stoep!).
Vervolgens eisen Herben en Eerdmans het hoofd van Donner als ie hier niet een volksgericht aan gaat wijden. Het is de ultieme kans om al die verdwenen sekteleden van Pim weer eens de straat op te krijgen: kunnen ze weer dagenlang met "levenslang"-spandoeken bij het gerechtsgebouw gaan staan.
De ketchup-zaak zal dus overgoten zijn met een bijsmaak-sausje...

Geen opmerkingen:

C'e ancora domani (aka There is still tomorrow) - Paola Cortellesi

C'e ancora domani op IMDb (7,8)   C'e ancora domani op Moviemeter (3,67) Een schoonheid van een film. Verhaal is sterk. Beelden zijn...