woensdag, juni 23, 2004

Vlammetje

Dat hebben wij weer. Gaat het geldverslindende project (74 mln euro, hoorde ik) van het rondpompen van de Olympische vlam krek langs ons werk, mag iedere vlamdragende loper 400 meter lopen, is 99,99 % van die lopers een ex-olympiadeelnemer, worden we op tijd gewaarschuwd door tegen het verkeer inrazende politie-escortes en sponsorwagens, gaan we buiten kijken wat het allemaal is, wie denk je dat er bij ons glimlachend en juichend met die vlam in de hand loopt? Wie denk je dat krek op die Amsterdam-centrale 400 m voor ons is ingehuurd?
Dacht je Arnold van der Lijde? Dacht je Ada Kok of Yvonne van Gennip? Dacht je een van onze winnende mannenschaatsers? Dacht je Regilio Tuur (nee, die zat geboeid achterin de bus. Geboeid te kijken bedoel ik dan he)?
Nee, bij ons kantoor langs liep de hypersportman, het voorbeeld voor ons allen, de Olympic Inspirator, die topatleet die GERARD JOLING heet!!!
Ik geloof niet dat wij nog een medaille halen..

Geen opmerkingen:

Back to Black - Sam Taylor-Johnson

Back to Black op IMDb (6,7)   Back to Black op Moviemeter (2,80) Ik houd erg van biopics (vooral omdat ze doorgaans zijn gebaseerd op een kr...