woensdag, april 13, 2005

Dierenbeul

Goede berichten: de twentse dierenbeul is opgepakt. maandenlang werden we vorig jaar geplaagd door berichten over een onmenselijke serie mishandelingen van paarden, pony's en andere dieren in twente.
er blijkt nu een 49-jarige regiobewoner opgepakt te zijn, die naast de normale strafbehandeling ook nog eens financieel aansprakelijk gesteld zal gaan worden. das mooi, al was het maar voor de zielerust van pistolen paultje.

wat me nu opvalt in de berichtgeving is dat er niet bij staat of dit een moslim is, een milieu-activist, een marokkaan of een Lonsdale-Tukker.
wat is het nou toch dat men het bij het ene krantenbericht wel iets vind toevoegen als dat soort bijvoeglijke naamwoorden erbij staan en bij het andere niet. Waarom was het van volkert van der g belangrijk te weten dat ie milieu-activist was en van deze tegenovergestelde meneer niet?? Ik blijf me verbazen over de krantjes...

Geen opmerkingen:

Back to Black - Sam Taylor-Johnson

Back to Black op IMDb (6,7)   Back to Black op Moviemeter (2,80) Ik houd erg van biopics (vooral omdat ze doorgaans zijn gebaseerd op een kr...