vrijdag, april 29, 2005

Rechts lullen, links vullen

En daar was ie weer: het grootste cliché van kapitalistisch nederland. Spijkerman wordt, als eerder Rosenmöller en Kok, onder de mat geschoven met het LLRV-idioom. Als je links stemt mag je niet aan geld denken of geld incasseren. Dan ben je niet meer geloofwaardig..
Zou mooi zijn hoor, als links dat niet nodig had, als je gewoon je brood kreeg in plaats van kocht, maar het werkt niet zo. Ook links heeft geld nodig om te surviven, dat is in deze econocratie nu eenmaal noodzakelijk.

Zullen we maar gelijk afspreken dat rechts hier nooit meer over begint?
Of moeten wij ze (D'66, CDA, VVD, SGP, LPF, Wilders en nog meer andere a-socialen) dan verbieden om oooit nog één opmerking te maken over maatschappelijke zaken? Als links niet over geld mag praten, mag rechts dan niet over sociale zaken denken? Is het zo makkelijk te verdelen als "is het sociaal, dan is het een punt van links", "is het geld, dan is het een punt van rechts"??
Het maakt het allemaal een stuk makkelijker: jullie weg uit ons kamp, wij weg uit dat van jullie.
Simpele zielen....

Geen opmerkingen:

Los delincuentes (aka The Delinquents) - Rodrigo Moreno

Los Delincuentes op IMDb (6,7)   Los Delincuentes op Moviemeter (2,82) Première-avond gisteren, ik ging er eens de volle 3 uur voor zitten. ...