dinsdag, september 13, 2005

I like to move it

Nou, eigenlijk valt dat wel mee.
Na bijna vijf jaar op mijn vaste kantoorstekkie ben ik gistermiddag klotsplaps overgehuisd naar een " nieuwe" kamer (bij een middeleeuws grachtenpand spreek je niet van " nieuw" )
Erg radicaal is de verandering overigens niet hoor: ik ben een pand opgeschoven en mag nu via de hoofdingang naar binnen. Of dat een pretje is weeknognie, elke morgen de azijnvriendelijke glimlach van de receptioniste is niet echt de fijnste opstart.

Wat erg leuk was, was het verplaatsen van de kunst en de filmposters: kwam ik toch opeens een oude waarschuwende poster tegen die het gevaar van Pim Fortuyn al vroeg onderkende. Het befaamde streepjespak, het overbekende kale hoofd omgevormd tot een lege eierschaal: stem lijst Leefbaar Nederland..
Ach dat waren nog eens tijden..

Op naar nieuw geluk in onze nieuwe galmende kelderruimte...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Je weet dat toch wel dat degene die in jouw nieuwe ruimte zit, geacht wordt de binnentuin bij te houden? Het heet niet voor niets "de tuinkamer". Heb je een beetje groene vingers?

begt zei

marc heeft de tuinkamer he, die gaat hier eens flink wieden...

C'e ancora domani (aka There is still tomorrow) - Paola Cortellesi

C'e ancora domani op IMDb (7,8)   C'e ancora domani op Moviemeter (3,67) Een schoonheid van een film. Verhaal is sterk. Beelden zijn...