woensdag, december 14, 2005

Dat knapt op!

In één dagje kan je huis er totaal anders uitzien. Gisteren eindelijk begonnen met de eerste (en noodzakelijkste) fase van de verbouwinkjes aan mijn huis.
We zakten welhaast door de bijkeukenvloer dus moest de klus er in! Gisteren de vloer gestript (niet zelf hoor , voor dat soort klussen heb ik het spreekwoordelijke "mannetje") en gelukkig bleek de balkconstructie eronder goed (en gortdroog).
Nieuwe meranti-vloerdelen erop, daarna nog de wandkastjes verwijderd en hopla: een lege ruimte wachtte op muur- en grondverf. Vandaag over dat laatste de vloerverf en dan zijn we al een heel eind. Hulde aan mijn lief, die zich een Rembrandt-gelijke toonde.

Nu nog de plafonds in erker en overloop, het deurtje van de vaatwasser en de voorraadkast, de omtimmering van de zoldertrap, toilet boven en beneden vervangen, plintje onder de keukenkastjes, de hal geverfd en dan... ja dan zijn we weer een beetje waar ik een jaar of drie geleden had willen staan.
Ach, een eigen huis komt naar je toe, zeggen ze....

Geen opmerkingen:

C'e ancora domani (aka There is still tomorrow) - Paola Cortellesi

C'e ancora domani op IMDb (7,8)   C'e ancora domani op Moviemeter (3,67) Een schoonheid van een film. Verhaal is sterk. Beelden zijn...