vrijdag, juni 30, 2006

Presentje


Cadeautje van mijn VN-collega.

uuuuren kan ik er naar kijken, een kunstwerk op zich.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

De dag had niet mooier kunnen beginnen! Weg met die liegende, bedriegende & frauderende zakkenvullens zonder invoelend vermogen! Kom maar op met dat nieuwe kabinet gevuld met... Uhhh... Liegende, bedriegende & frauderende zakkenvullers; maar godzijdank wel met een socialere insteek (sprak zij hoopvol).

Rita kan godzijdank d'r boeltje pakken... Zou ze d'r asielaanvraag al (naar waarheid) hebben ingediend bij een buitenlandse ambassade? Ik stel Afghanistan voor, of Congo... Daar is het toch hartstikke veilig vertoeven?!

begt zei

ik denk dat rita een samenwerking aangaat met moeder borsato. die verdient al jaaaaren geld aan uitzetten!

Peter te Riele zei

Ik neem aan dat je op blz 103 doelt. Zo´n blz wordt wat mij betreft volledig overschaduwt door blz 123. Niet een kunstwerk maar een dieptepunt in onze westerse beschaving. Hoezo beschaving? :-(

Peter te Riele zei

pardon, wordt overschaduwd natuurlijk

begt zei

dat klopt natuurlijk, peterter.
een drama van het zuiverste water, waar ook geen vinger achter te krijgen is.
Het was bij mij meer op de achtergrond gedrongen door het op dat moment juichende gevoel van de instortende balkenende-clan, die inmiddels weer als de derde opvolgende phoenix uit de as verrezen lijkt.

Simple Minds: Everything is Possible - Joss Crowley

Simple MInds: Everything is possible op IMDb (8,0)   Simple Minds: Everything is possible op Moviemeter (3,30) Een 8,0 op IMDb. Dat is echt ...