zondag, juni 18, 2006

Wat is daarop uw antwoord?

Dat was me t bruiloftje wel, vrijdag. Een vrolijk, verliefd stel dat bijna té gretig "ja" zei, daarna kinderdisco voor de jongere genodigden, happie eten met ondertussen een voetbalthriller op groot scherm om tenslotte de feestavond dj-end aan te vangen.
voor mij een lastige avond om te draaien, want een compleet verdeeld publiek. Je had de rockers/dansers aan de ene kant en de Sjonnies/Wolter Kroes club aan de andere kant.
Uiteindelijk, met behulp van de ook optredende Volendammer Vishandel, nog wel beide kanten tevreden weten te stellen.
KLAAR!, denk je dan. maar nee, toen begon het pas. Het bleek schier onmogelijk om snachts met een groep van 7 uit Lutjebroek weg te komen. Ja, Lach maar: lutjebroek ja!
Uiteindelijk via een bedrijfje uit onze eigen woonstede de toezegging dat er "binnen het uur" een bussie zou zijn. Tijd zat dus om onze eigen afterparty te organiseren; aan de sluitende bar een kratje bier gekocht, buiten met zn zevenen op de stoep wat flesjes legend en maar wachten. ERRUG gezellig!
WAchten was nog nooit zo leuk! Alle kans om dichter tot de Lutjebroekers te komen namen we te baat

Geen opmerkingen:

Back to Black - Sam Taylor-Johnson

Back to Black op IMDb (6,7)   Back to Black op Moviemeter (2,80) Ik houd erg van biopics (vooral omdat ze doorgaans zijn gebaseerd op een kr...