woensdag, december 27, 2006

Mjam Mjam Buriram

Na een iets te alcoholische eerste kerstnacht (rechtstreex uit lief's werk de kroeg in en de besloten club werd maar groter en groter, alsook de comsumptie) namen we ons voor 2e kerstdag rustig an te doen. Dit om onze jaarlijkse annual-viering de waarde toe te kennen die het verdient.
Uitslapen dus, nog even de zolder prepareren voor Timmerruba die nu ook weer dapper bezig is met ramen inzetten, rachelen en rochelen.
Vervolgens gingen we omstreeks zes naar onze restaurant-afspraak en man man man wat was dat heerlijk. Het redelijk nieuwe Buriram, aan de rand van onze idyllische haven, ruim baan voor de romantiek.
Gekozen voor een vijfgangendiner, heerlijk rustig tafelend en keuvelend lieten we ons de ene na de andere smaaksensatie voorzetten. Niet te scherp, maar uitstekend op het randje gekruid. Zalig, aanrader voor lekkerbekjes (de groep waarvan lief en ik deel uitmaken!).
De film na afloop, "Ober" vanvan Warmerdam, kon daarna alleen nog maar tegenvallen. En dat deed ie dan ook een beetje.
Ik sudder nog een beetje na op die heerlijke thai-specialties...

1 opmerking:

Anoniem zei

Kijk, een Thai, die missen we nog in het dorp hier.

Back to Black - Sam Taylor-Johnson

Back to Black op IMDb (6,7)   Back to Black op Moviemeter (2,80) Ik houd erg van biopics (vooral omdat ze doorgaans zijn gebaseerd op een kr...