zondag, november 11, 2007

Foreign office

Zit ik daar in mn buitenlandse kantoortje, in de lobby van ons hotel in Siena. Drie dagen in het prachtige Toscaanse Italie nu, en we kunnen het genot niet op.
Florence was werkelijk een tractatie en vanmiddag kwamen we aan in Siena, een oud vestingstadje hoog in de heuvels. Het ene na het andere schitterende historische gebouw, het ene na het andere fraaie uitzicht en hop, weer een prachtig plein met een zootje kerken en kloosters: onze honeymoon is een aaneenschakeling van mooie plaatjes.
U snapt, de romantiek viert hoogtij bij dit gelukkig getrouwde stel!
Maar desondanks wordt ook het avontuur niet geschuwd: morgen gaan we scootertjes huren en rijden we het platteland in, om de echte Toscaanse heuvels te bedwingen. We stapelen ervaring op ervaring deze dagen.
zodraak terug ben, zal ik u tracteren op de visuele kant van het verhaal, tot die tijd zult u het moeten hebben van geloof en vertrouwen in een toeristisch goed op elkaar ingespeeld stel!!
Bacio!!

Geen opmerkingen:

C'e ancora domani (aka There is still tomorrow) - Paola Cortellesi

C'e ancora domani op IMDb (7,8)   C'e ancora domani op Moviemeter (3,67) Een schoonheid van een film. Verhaal is sterk. Beelden zijn...