woensdag, augustus 31, 2011

Spy Bound (Agents Secrets) - Frederic Schöndorffer

Uit de 1-euro bak van de sluitende Spotter-winkel, voornamelijk geselecteerd omdat de altijd interessante Vincent Kassel er in speelt.
Daarmee is dan ook bijna het interessantste van deze film gezegd. Ergens op de tekstflap stond dat het een franse "Minority Report" was, al heb ik daarvan t origineel niet gezien.

Gaat voornamelijk om kuiperijen binnen de geheime dienst, waar Vincent Kassel en Monica Bellucci achter een grote vis aan reizen. Opdracht lijkt te slagen, man achter slot en grendel, maar vervolgens wordt de vrouw bij de terugreis aangehouden op t vliegveld. Juist ja, een complete drogisterij in d'r koffer. Langdurig vastgezet en ze kan er alleen maar onderuit als ze binnen die gevangenis nog wat spandiensten voor de geheime dienst bij de hand neemt.

Film blijft net aan overeind door het redelijk zuivere spel van beide genoemde acteurs, verder is dit soort films nooit helemaal mijn setting.

Geen opmerkingen:

C'e ancora domani (aka There is still tomorrow) - Paola Cortellesi

C'e ancora domani op IMDb (7,8)   C'e ancora domani op Moviemeter (3,67) Een schoonheid van een film. Verhaal is sterk. Beelden zijn...